Rim, 14. ožujka 2017.

Natječaj za hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2017. godinu

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici i ove godine raspisuje Javni natječaj za prijavu programa i projekata udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2017. godinu temeljem Odluke državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

U privitku dostavljamo tekst Javnog natječaja, Pravilnik o uvjetima i postupku za dodjelu financijske potpore te Odluku državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske o raspodjeli financijske potpore hrvatskoj manjini za 2017. godinu.

Na natječaj se mogu prijaviti sve udruge, ustanove i organizacije hrvatske nacionalne manjine u inozemstvu sukladno uvjetima za prijavu koji su navedeni u Javnom natječaju.

Sve zainteresirane udruge, ustanove i organizacije dužne su svoje programe/projekte prijaviti na propisanim obrascima (dostavljeni u privitku) uz detaljan opis programa/projekta koji prijavljuju za dobivanje financijske potpore i dodatnu dokumentaciju navedenu u Javnom natječaju.

Obvezne obrasce popunjene na hrvatskome jeziku i propisanu dokumentaciju potrebno je poslati Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici, Via Luigi Bodio 74-76, 00191 Roma, isključivo poštom, uz napomenu "Prijava na natječaj".

Rok za prijavu na natječaj je 5. svibnja 2017.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite.

Prilozi: